Synoti progressiivne boonus

Synoti progressiivne boonus

Jackpottide populaarsus on suur ja mitte ainult loteriides. Pole ka ime. Mängijad armastavad neid kuna nad ei pea kasumi heaks midagi lisaks tegema, lihtsalt mängivad, mida naudivad ning online kasiinod saavad muidu ebaatraktiivse slotimasina atraktiivseks muuta. Online kasiinodest leiate palju erinevaid progressiivseid boonuseid ning tänases artiklis räägime lähemalt Synot Gamesi Synot progressiivsete boonuste jackpottidest.

Milliseid tasemeid SYNOT progressiivne boonus pakub

Nagu eelnevalt mainisime, on Synoti progressiivne boonus valitud slotimängude põhimäng. Seda ei pea kasutama kõikides kasiinodes, kus neid mänge pakutakse, kuid kui kasutatakse, siis mängite jackpottide peale 4 tasemel:

  • PRONKS
  • HÕBE
  • KULD
  • TEEMANT

Igat taset mängitakse erineva summa peale. Neid näidatakse slotimasina kohal. Saate nende väärtuse tõusu reaalajas näha, kuna liigutate neid oma panustega. Meeldiv motivatsioon.

Madalaimat boonustaset nimetatakse pronksiks. Kuigi võite võita väikseima summa raha, on see jackpot kõige sagedasem. Järelikult, mida kõrgem on tase, seda madalam on võitude sagedus. Hõbeda ja kulla tasemed toovad suuremad summad, kuid samas on nende esinemissagedus palju väiksem. No kõrgeim teemanttase võib teid premeerida juba kopsaka summaga, aga nagu öeldakse, kord elus.

Kuidas Synoti progressiivset jackpotti saada

Kuna jackpoti nimi on Synoti progressiivne boonus, on ilmselt ilmne, millised mängud sind selle nimel võistlema panevad. Jah, need on Synot Gamesi online slotid.

Boonustasemete mängimiseks ei pea te tegema midagi muud peale selle, mida tavaliselt teete. Seega oma lemmikmängu pärisraha eest mängides. Isegi Synot jackpotidega pole vaja lauale kolm progressiivset boonuse sümbolit saada. Pole vajadust. Mäng tasustab teid boonusega juhuslikult. See ei sõltu isegi panuse suurusest, kaotatud summast ega millestki muust. See on puhtalt õnne ja slotimasina tahte küsimus.

SYNOT progressiivne boonus käivitub peale mänguvooru mängimist täiesti juhuslikult. Pole isegi oluline, kas see oli võidu oma või mitte. Lõpetate keerutuse ning mäng heliseb ja käivitab animatsiooni. Teie jaoks tähendab see seda, et olete võistlemas 4 boonustasemele ning minimäng otsustab, millise jackpoti võidate.

Mängige Synoti progressiivsele boonusele

Mõnikord seovad kasiinomängude pakkujad oma progressiivse boonuse mitme kasiinoga, nagu operaatorite jagatud jackpot. Antud juhul seda aga ei juhtu. See tähendab, et iga taseme võidud põhinevad ainult konkreetses kasiinos, kus mängite, tehtud sissemaksetel. Aga ärge olge kurb, need auhinnad on ikkagi helded ja ahvatlevad.

Synot progressiivse boonuse suur eelis on see, et see on Synoti toode ning Synoti mängud ei meeldi mitte ainult meile, vaid ka mängijatele. Visuaalid ja boonused teevad sellest ühe parima asja, mida meie kasiinos mängida, muutes teie teekonna boonuse võitmiseks veelgi nauditavamaks.

Mänguautomaadid