Red Tigeri progressiivsed jackpotid

Red Tigeri progressiivsed jackpotid

Ärgem tehkem nägu, et jackpotid pole kasiinodes olulised. On küll. Need toimivad sarnaselt vürtsidega toidus. Saab ka ilma, kõik töötab, isegi lõbu, aga koos nendega? See on juba midagi muud. Need annavad mängule maitse, mahla ja tõelise seikluse.

Mõnes kasiinos on teiste boonuste kõrval tööle hakanud ka klassikalised progressiivsed jackpotid, mida teate välismaa kasiinodest või globaalsetest mängupakkujatest. Näiteks Red Tigeri rullikumängudega seotud progressiivsed jackpotid on väga head, pakkudes kuni kolme väga huvitavat taset. Põhiline ja kohapeal mitte väga levinud tase on igatunnine jackpot. Teine tase on igapäevane jackpot ning kõige kõrgem ja loomulikult kõige ahvatlevam tase on Super jackpot.

Enne kui räägime teile mis need on ja kuidas neid saada, räägime teile, mis progressiivne jackpot üldse on. Seda võimalikult palju lihtsustades, on tegemist jackpotimänguga mis on seotud ühe või mitme sellesse boonusmängu kuuluva slotiga. Iga selle slotiga mängiv mängija panustab oma panusest teatud protsendi koguvõidule. Saadud progressiivse jackpoti summa on omamoodi summa nendest panustest kõikidelt mängijatelt, kes mängisid jackpoti boonusmängu kuuluvatel mänguautomaatidel. Mida rohkem mängijaid mängib, seda kiiremini potentsiaalne võit suureneb.

Selletõttu on haruldane, et progressiivse jackpoti võit peatub madalal summal. Tavaliselt kasvab see, kuniks keegi võidab. Noh, igaüks võib võita. Peate vaid valitud slottidel mängima. See tähendab, et valite online kasiinos Red Tigeri slotimasina, mis kuulub loomulikult progressiivse jackpoti võrgustikku ning keerutate rullikuid nii nagu ikka. Üldiselt pole vahet, kui suure panuse teete, võiduvõimalus on kõigil sama. Kuigi võib olla, et kasiinosüsteem on seatud nii, et mängijatele, kes mängivad suuremate rahasummade peale, antakse suurem võimalus.

Jackpoti tasemed Red Tigeri slottidel

Nagu mainisime, on kolm progressiivset jackpoti taset ning saate neid Red Tigeri online kasiinomänge mängides.

Igatunnised jackpotid (Hourly Drop)

Igatunnine jackpot on uudne, kuid väga meeldiv üllatus. See tähendab, et iga tund võidab keegi kasiinos kena rahasumma.

Igapäevased jackpotid (Daily Drop)

Jackpoti teine tase on sammuti maitsev suutäis. Kuigi seda makstakse vaid kord päevas, hiljemalt kindlal kellaajal, jõuab see enamasti päris kenade summadeni. Ning selle eest tasub püsikliendiks olemine juba ära.

Mega jackpotid (Super Drop)

Mega jackpot (Super Drop) on kasiinodes jackpottide kuldne graal. Siin ei garanteeri keegi, millal see kukub, puudub seatud aega, milleks keegi peab selle võitma. Tasu kannatlikkuse eest on aga summa. Selle miinimum väärtus sõltub konkreetse kasiino seadistustest, kuid see teeks iga mängija õnnelikuks. Mega jackpotile (osades kasiinodes Super Drop) saate mängida ka miinimum panusega, kuid kõrgemad panused suurendavad teie võimalusi, nagu ka teiste jackpottide puhul.

Kuidas Red Tigeri jackpotte võita?

Niisiis, ohutuse mõtte, kui soovite võita mõnda jackpoti:

  • Peate olema registreeritud online kasiinos, mis pakub Red Tigeri mänge
  • Peate valima slotimasina, mis on jackpotiks märgitud
  • Peate tegema miinimum panuse (enamasti 0,10 €)

Kui täidate need tingimused, ei seisa teie õnne teel midagi ning kandideerite ühele Red Tigeri kolmest progressiivse jackpoti tasemest.

Mänguautomaadid