Põhiline slotimasina terminoloogia

Põhiline slotimasina terminoloogia

Valmistasime ette ülevaate kõige põhilisematest terminitest slotimasinate mängimisel kasiinos ja internetis.

3-Reel: Kolme rullikuga slotimasin. Neil on tavaliselt nii kolm rullikut, kui kolm rida.

5-Reel: Viie rullikuga slotimasin. Need on tavalisels videoslotimasinad, millel on kolm või 4 rida.

Autospin: Funktsioon, mis võimaldab mängijatel seadistada tehtavate keerutuste arvu ilma, et peaks iga ringi ise käsitsi keerutama.

Bonus Round: Boonusring. Spetsiaalne funktsioon, mis võimaldab mängijal võita raha erinevalt tavalisest võiduspinnist. Need tulevad tavaliselt tasuta spinnide vormis või boonusrahana.

Feature: Spetsiaalne slotimasina omadus, näiteks boonusringid.

Freeplay / Free-to-play: Mängi tasuta. Online kasiino koos slotimasinatega võimaldab mängijatel slotimasinaid tasuta proovida ja õppida, kuidas need töötavad. Loomulikult ei mängita tasuta mängude võite välja. (see on mõnedes riikides keelatud tänu kohalikele seadustele).

Free Spins: Tasuta keerutus. Boonuse vorm, mis saadakse teatud sümbolite kombinatsioonis.

Jackpot: Kõrgeim võimalik võit, mida slotimasin pakub, see võib olla kas fikseeritud (fikseeritud jackpot) või jär-järgult kasvav ajal, mis slotimasinaga mängitakse (progressiivne jackpot).

Online Slot: Slotimasin, mida saate mängida virtuaalselt, online keskkonnas, kas arvutiga või mobiiltelefoniga.

Payline: Võiduliin, mis koosneb sümbolitest, mis garanteerivad teatud võidu.

Payout: Rahasumma, mis slotimasin võiduliini korral välja maksab.

Progressive Jackpot: Spetsiaalne funktsioon, mida teatud slotimasinad pakuvad. Jackpot kasvab kui slotimasinal mängitakse ja kuni keegi selle ära võidab. See viib sageli fantastiliste väljamakseteni.

Reels: Rullikud. Vertikaalsed slotimasina sümbolitega tulbad.

Rows: Horisontaalsed slotimasinate sümbolitega read.

RTP (Return to Player / Tagastus mängijale): Keskmine tagastus mängijale on kirjas tavaliselt protsentidena. Eriti on see summa, mille slotimasin tagastab keskmise panuse kohta Euros.

Video Slots: Videoslotimasinad. Spetsiaalset tüüpi slotimasin, kõige sagedamini online slotimasin, mis kasutab graafilisi animatsiooni, et kuvada rullikutele sümboleid.

Winning combination: Sümbolite võidukombinatsioon, mis viib võidu väljamaksmiseni.

Kui soovite rohkem teada saada lugege täielikku slotimasinate terminite andmebaasi aadressil manguautomaadidonline.ee. Sealt leiate kõik tavapärased terminid, mida kasutatakse slotimasinatel mängimisel nii kasiinos, kui internetis.

Mänguautomaadid