Online slotimängude loomingulised boonusmängud

Online slotimängude loomingulised boonusmängud

Ajad muutuvad kiirelt ja nii ka internet kasiinomängud. Kuigi klassikalised puuviljadega slotimasinad on mängijate seas endiselt populaarsed, siis kasvamas on ka erinevate innovatiivsete boonuste ja erifunktsioonidega mängude populaarsus. Oleme tunnistamas loomingulist “võitlust” juhtivate kasiinomängude arendajate vahel, mille üle oleme ülimalt õnnelikud.

Laviini efektiga slotimasinad (Avalanche süsteem) on muutumas järjest enam populaarseks. Ilmselt kõige populaarsem moodus rullikuid keerutada oli NetEnt`i legendaarne slotimasin Gonzo's Quest. See slotimasin muutus Euroopa mängijate seas nii populaarseks, et Red Tiger studio lõi sellele ka järje nimega Gonzo's Quest Megaways. Rullikud ei keerle, vaid sümbolid kukuvad üksteise peale. Samal ajal iga võidukombinatsioon kaotatakse/plahvatab pärast võidu krediteerimist ja selle kohal olevad sümbolid langevad puuduolevatele kohtadele, mille tulemusena võivad moodustuda uued võidukombinatsioonid. Mõnedes online slotimängudes korrutatakse need quasi taaskeerutused kordajatega läbi. Loominguliste arendajate jaoks pole sümbolitega mängimine mitte mingi probleem. Selguse huvides viitame nende mõõtmetele. Näiteks Yggdrasili Gem Rocks slotimasinas ilmub pärast korduvat võidu saavutamist mängualale koletis, mis muutub 2x2, 3x3 ja isegi 4x4 megasümboliks, mis annab juba hea võimaluse suure auhinna võitmiseks. Olete neid slotimasinaid juba proovinud? See on tõesti ülimalt lõbus.

Kurikuulus Wild sümbol pole enam mitte vaid tavaline element, mis asendab võidukombinatsioonis puuduolevaid sümboleid. Paljud arendajad viivad selle järgmisele tasemele ja see suudab rullikutel palju rohkem ära teha. Näiteks, slotimasinas Joker Boom Plus jääb see fikseeritult oma kohale kuni järgmise spinnini. Sellist Wild sümbolit kutsutakse “Sticky Wild” niiöelda kleepuv wild. E-gaming mäng After Dark on huvitav, kuna wild sümbol esineb verest läbi imbunud kiskja hambana ja see laieneb karjatusega kõigile mänguliinidele luues rohkem uusi võidukombinatsioone. Kas olete näinud rullikutel ringi liikuvaid wild sümboleid? Kui te pole veel kohanud “liikuvat” Wild sümbolit, avage Reel Sheriff online slotimäng ja saage sellega tuttavaks.

Kui wild sümbol suudab moodustada lisaks oma tavapärasele funktsioonile eraldiseisvaid võidukombinatsioone on see mängija jaoks alati meeldiv. See on nagu väike lisaboonus, ilmselt on kõige ideaalsem kombinatsioon koos wild-sümboliga võidukordaja. See on sellepärast nii, et paljudes slotimasinates korrutatakse võit automaatselt sellega läbi, kui boonussümbol võidukombinatsioonis esineb. Sageli tehakse seda Wild sümbolite arvuga võidukombinatsioonis.

Enamik mängijaid mõtleb Scatter sümbolist kui kohesest võidust (sellisel juhul viidatakse sellele, kui salapäraste võitudega Mysteri sümbolitele ) või sisenemisele tasuta spinnide funktsiooni. Isegi Scatteri sümbolid on nüüd kenasti “häälestatud”. Selge näide sellest on Lucky Diver online slotimäng, kus see boonussümbol ei käivita mitte ainult 15 tasuta spinni, vaid ka kolmekordistab boonusmängu jooksul saadud võidud. Tasuta spinnid on mängijate jaoks väga atraktiivsed, sellepärast on tegu arendajate poolt kõige enam mängudesse kaasatavate sümbolitega.

Veel üheks boonusfunktsiooniks mõnedes mängudes on tasuta taaskeerutused. Näiteks mängus 3-rullikuga Royal Respin Deluxe, keskmine rullik lukustub, kui tingimused selleks on täidetud ja kahte ülejäänut keerutatakse uuesti.

Mõned mängude arendajad üritavad veelgi enamat. Nad lisavad slottidele täiendavaid mini boonusmänge. Seda on demonstreerinud näiteks Red Tigeri Skandinaavia arendajad enda poolt loodud slotimängudes. Enamikes nendes minimängudes saate avada laekaid, seife ja otsida peidetud varandusi, mis toovad teile juhuslikke auhindu. Näiteks, Wild Circus online slotimängus on saadaval kuni viis lõbusat minimängu.

Selles mõttes on ka Grand Wheel slotimasin täitsa “pööraste” vaadetega. Seda sellepärast, et boonusratas võib ilmuda rullikutele ja premeerida mängijat 1000-kordse panuse summaga. Ka teised slotimängud pakuvad seiklusi, kus otsite suurimaid võite näiteks vampiiride kirstudest või valite erinevaid maagilisi esemeid, mis võivad endaga tuua tasuta spinne või võidukordajaid.

Täna pole online slotimasina valimine enam probleem, saate seda teha žanri, teema, rulliku ja liini koostise, võiduliinide arvu või boonuste struktuuri alusel. Fännid, kellele meeldivad kaasaegsed masinad hõõruvad käsi kokku, sest selliseid mänge on saadaval tuhandeid. Varem poleks inimestele pähegi tulnud, et ühel päeval on nii palju loomingulisi boonuseid ja funktsioone, mida slotimasinates mängu veelgi dramaatilisemaks muutmiseks kasutatakse. Kui paljusid neid boonustest ja erifunktsioonidest olete teie juba kohanud ja millised neist on teie jaoks uued?

Mänguautomaadid