Piiratud vastutus

Piiratud vastutus

See teabeportaal pakub avalikku teavet mänguautomaatidega mängimise, uusimate mängude ning populaarsetes veebikasiinodes kehtivate tingimuste kohta, kuid ei paku ühtki otsest võimalust mängida raha eest kasiinomänge. Me ei ole veebikihlveokontor ega veebikasiinoettevõtja.

Meie eesmärk on pakkuda kvaliteetset sisu ja edastada erinevatelt veebisaitidelt pärinevat avalikku teavet mugavalt ühes asukohas. Kuna meil puudub mõju nendele allikatele, ei saa me tagada taolise sisu ajakohasust, täpsust ega veatust.

Selle portaali käitaja ei vastuta rahaliste kaotuste eest, mida võite mis tahes reklaamitavas veebikasiinos mänguautomaatidega või muude kasiinomängude mängimisel kanda. Juhised ja mängustrateegiad ei taga veebikasiinos võite ja nende järgimine on alati täielikult teie omal vastutusel. Kui olete veendunud, et veebimänguautomaatide või mis tahes muude kasiinomängude mängimine on tasuv, soovitame vaadata jaotist vastustustundlikku mängimise kohta ning hinnata oma võimalikku mängusõltuvust.

Mänguautomaadid